Trygt og godt

GI har lang erfaring med å finne gode løsninger for de fleste typer bransjer. Hos oss er det tilgjengelighet og fleksibilitet som står i fokus. Vi er behjelpelige med å tilpasse lokalene etter behov – enten det gjelder størrelse, utforming eller funksjon.

 • Vi opplever GI som veldig profesjonelle. Det er tydelig at de kjenner markedet godt. De evner å se ulike aktører, både offentlige og private, og behovene de har.

  Per Monstad Halvorsen
  Per Monstad Halvorsen Konstituert administrerende direktør i Pasientreiser

Lave felleskostnader

GIs filosofi er at effektiv drift skal gjenspeiles i lave felleskostnader. Samtidig vil vi gjøre vårt ytterste for å skape fremtidsrettede, miljøvennlige bygg og gjøre Grenland til et attraktivt sted å bo og drive næring.

 • Både utleier og lokaler holder høy standard. GI er en seriøs og troverdig aktør som har fokus på fornuftige leiepriser og en god energi-og miljøprofil.

  Stein Knutsen
  Stein Knutsen BDO

Trivsel i lokalene

GIs utviklingsprosjekter skal komme leietakerne til gode. Vi strekker oss langt for å skape trivsel på arbeidsplassen. Blant våre mest populære bygg er Grenland Næringspark; en miljøsertifisert kontorpark med fokus på bærekraft og godt arbeidsmiljø.

 • GI har gitt våre ansatte en bedre hverdag, blant annet gjennom å bygge treningsrom og oppgradere garderobene i lokalene. Det er det lille ekstra som skiller dem fra andre.

  Mona Kari Torsteinsen
  Mona Kari Torsteinsen Danske Bank

Start typing and press Enter to search

Start typing and press Enter to search