Melkevegen 13 er et næringsbygg med hovedvekt av kontorarealer. Eiendommen passer til flere typer virksomheter, store og små, hvor det er mulig å leie alt fra et enkelt kontor til større tilpassede arealer. I dag er det både regionale, nasjonale og internasjonale leietakere, som driver innenfor helse, automasjon, service, regnskap og reise.

Standard

Eiendommen holder en god kontorstandard, hvor hovedinngangen er renovert i 2021 med en imøtekommende entré og sosial sone. Teknisk anlegg er av moderne standard som gir et godt arbeidsklima. I tillegg er eiendommen er driftseffektivt med tanke på strøm- og ventilasjon.

Muligheter

Det er en rekke ulike type kontorlokaler i bygget som understreker mangfoldet av løsningene som er mulig her. Det er stor grad av fleksibilitet.

Beliggenhet/Adkomst

Eiendommen ligger sentralt plassert mellom Porsgrunn og Skien. Hovedfartsvei mellom Skien og Porsgrunn passerer rett ved, busstopp i umiddelbarnærhet gir god tilgang til kollektivtrafikk. Om man ankommer med egen transport eller buss er det enkelt å finne frem for besøkende.

Nærmeste naboer er blant annet Pors Stadion, Gumpens Auto Porsgrunn og Just Padel .

melkeveien 11

AREAL

4500 m²

LEDIG AREAL

1500m²

TYPE LOKALE

Kontor

FASILITETER

Ladestasjon
Heis
Garderobe
Kollektiv transport
HC
P-PLASS

Spørsmål vedrørende eiendommen?

Legg igjen ditt telefonnummer eller e-post og vi vil kontakte deg så snart vi har mulighet.

Leietakere i Melkevegen 13:

Start typing and press Enter to search

Start typing and press Enter to search