• Jeg vil beskrive leieforholdet gjennom 12 år som ukomplisert. GI vet å ivareta sine gode kunder, og jeg setter pris på samarbeidet og den gjensidige tilliten oss imellom. Det handler om å gi og ta. Driftsavdelingen er alltid tilgjengelig og til stor nytte hvis det skulle være noe. De bistår på kort varsel, noe som er en trygghet for oss.

  Mette Sundland
  Mette Sundland Daglig leder i m:
 • Vi flyttet inn i Grenland Næringspark februar 2017 og er særdeles godt fornøyde. Lokalene er flotte; servicen og oppfølgingen fabelaktig. Jeg rekker knapt å sende en mail før driftsavdelingen er der og ordner opp. Samtidig føler jeg meg aldri til bry. Jeg får alltid gode svar og god hjelp. GI har gitt våre ansatte en bedre hverdag, blant annet ved å bygge treningsrom og oppgradere garderobene i lokalene. Det er det lille ekstra som skiller dem fra andre utleiere.

  Mona Kari Torsteinsen
  Mona Kari Torsteinsen Banksjef i Danske Bank Telemark
 • Både utleier og lokaler holder høy standard. GI er en seriøs aktør som alltid opptrer ryddig. De har fokus på fornuftige leiepriser og en fin energi-og miljøprofil. Driftsavdelingen leverer alltid god service. Driftssjef Stein Ove og driftstekniker Dag Arve er to fremragende personer. De er alltid ekspeditte, imøtekommende og profesjonelle.

  Stein Knutsen
  Stein Knutsen Partner Revisjon i BDO Skien
 • Vi opplever GI som veldig profesjonelle. Det er tydelig at de kjenner markedet godt. De evner å se ulike aktører, både offentlige og private, og behovene de har. Serviceavdelingen er kjapt på ballen hvis vi trenger noe eller noe må fikses. Vi har en god og hyppig dialog med GI. Det er viktig for oss som er opptatte av langsiktighet.

  Per Monstad Halvorsen
  Per Monstad Halvorsen Konstituert administrerende direktør i Pasientreiser
 • Unilabs Laboratoriemedisin AS har leid lokaler av Grenland Invest siden 2011. Både ved innflytting og i løpet av leieforholdet har GI vist stor vilje til å tilpasse lokalene. Vi opplever leieforholdet som meget ryddig. I tillegg er servicen på drift og teknisk support utmerket.

  Åse Nysæter
  Åse Nysæter Avdelingsleder i Unilabs Laboratoriemedisin AS
 • Vi stortrives i lokalene våre på Nenset. Vi er et kreativt miljø - og det lyse, moderne uttrykket gir oss de omgivelsene vi ønsker. Lokalene er fleksible og som leietaker får vi svært god oppfølging. Vi er stolte av lokalene våre, og kundene elsker å komme på besøk.

  Lene Syvertsen Olsson
  Lene Syvertsen Olsson Byråleder i Fjuz Kommunikasjon

Start typing and press Enter to search

Start typing and press Enter to search