En enklere arbeidshverdag

GI tilbyr skreddersydde næringslokaler til små og store virksomheter i Grenland. Målet er å gi leietakerne en enklere arbeidshverdag gjennom effektiv drift og fleksible lokaler.

Et leieforhold med GI vil oppleves som trygt, oversiktlig og problemfritt. Vi arbeider etter en langsiktig strategi der kontinuerlig utvikling og gjensidig tillit er viktige bærebjelker.

Miljøfokuserte løsninger

Treningstudio

Ladestasjoner for EL-biler

Effektiv forvaltning

Effektiv forvaltning

Driftsavdelingen, bestående av driftssjef Stein Ove Rasmussen og driftstekniker Dag Arve Gisholt, sørger for at bedriftene som leier av oss kan fokusere helt og holdent på egen virksomhet.

  • Både utleier og lokaler holder høy standard. GI er en seriøs og troverdig aktør som har fokus på fornuftige leiepriser og en god energi-og miljøprofil.

    Stein Knutsen
    Stein Knutsen BDO
  • GI har gitt våre ansatte en bedre hverdag, blant annet gjennom å bygge treningsrom og oppgradere garderobene i lokalene. Det er det lille ekstra som skiller dem fra andre.

    Mona Kari Torsteinsen
    Mona Kari Torsteinsen Danske Bank

Fleksibel næringseiendom

GI har over 60 virksomheter fra ulike bransjer på kundelisten og finner gode løsninger for alle typer bedrifter. Vi er behjelpelige med å tilpasse lokalene etter behov – enten det gjelder størrelse, utforming eller funksjon.

Sentral beliggenhet

Fleksible løsninger

Fleksible lokaler

Personlig oppfølging

Personlig oppfølging

Egen driftsavdeling

Fordeler for våre leietakere

Vi ønsker å legge til rette for at leietakerne våre har det bra – på jobb og i livet generelt. Trening er blant tiltakene som gir energi og bidrar til god helse. I Grenland Næringspark har vi derfor innredet et nytt og moderne crossfit-studio som alle leietakere kan benytte.

Treningsstudio

Leietakerne hos GI har tilgang til et flott treningsrom med blant annet romaskiner, tredemøller, sykler, stakemaskiner, treningsrigg, klatretau, og vekter fra Eleiko.
På treningsrommet vil man kunne trene alene eller arrangere felles treningstimer for de ansatte.

Fordelskort

GI har mange og gode leietakere som til sammen tilbyr et bredt spekter av varer og tjenester. Derfor har vi etablert et fordelsprogram, hvor det med jevne mellomrom blir presentert eksklusive tilbud og fordeler for de andre leietakerne i GI sitt «leietakersamfunn».

Kantine og fellesarealer

På Grenland Næringspark har vi en innbydende og velfylt kantine. Det tilbys et bredt utvalg av salater, brød, pålegg og ferdigsmurt brødmat samt varmmat (hver dag).

Jobb smartere

Utformingen av kontorlokalene har mye å si på effektiviteten for de som skal bruke arealene hver dag. Å bruke litt ekstra tid og krefter på å optimalisere lokalene til sitt bruk i etableringen av leieforholdet er en investering som man raskt får igjen. Vi bistår gjerne både nye og eksisterende leietakere med slike prosesser. GI har også et bredt nettverk med spesialkompetanse som vi trekker på når det trengs.

«Mer enn et areal»

Leietakerne hos GI opplever at lokalene støtter opp under virksomheten. Det betyr, blant annet, at leietakerne ikke føler noen begrensinger på grunn av lokalene. Hos GI skal lokalene være effektive, fleksible, energieffektive og med god luft. Det er også viktig, både for GI og våre leietakere, at ting fungerer og blir fikset raskt.

Vi gjør det enkelt å flytte

GI bistår gjerne nye og eksisterende leietakere med optimalisering av lokaler og flytteprosessen, for på den måten å få til en sømløs overgang fra gamle til nye lokaler. GI bistår også gjerne med å tegne planskisser for lokalene man vurderer, slik at man får den beste løsningen.

Start typing and press Enter to search

Start typing and press Enter to search