Historie

GI ble etabelert i 2003 da tre lokale eiendomsutviklere slo sammen eiendomsporteføljene sine. Målet var å etablere et solid eiendomsselskap med moderne bygg, effektiv drift og fornøyde leietakere.

Siden den gang har GI vært i sterk vekst. Selskapet har bygget stein på stein og sikret god utvikling ved å balansere vekst med en trygg økonomisk forankring. De fleste eiendommene og prosjektene har vært, og er, heleide, men vi deltar også gjerne i samarbeidsprosjekter.

GI har vært viktig bidragsyter i, eksempelvis, utbyggingen av Skagerak Arena, Porsgrunn Mek. og Grenland Næringspark på Nenset. De to sistnevnte er fortsatt under utvikling og det vil skje spennende ting på begge steder i årene som kommer.

Næringseiendom

GI leier ut næringslokaler til virksomheter i alle størrelser og bransjer. Samtlige eiendommer er sentralt plassert i Grenland, med gode parkeringsmuligheter og kort vei til kollektivtransport.

Vi har lokaler til leie i sentrum av Porsgrunn og Skien, og langs hovedveien mellom de to byene. Her ligger blant annet Grenland Næringspark; en moderne kontorpark med bærekraftige og effektive løsninger.

Se våre eiendommer.

Eiendomsutvikling

GI har alltid hatt en langsiktig plan med tilstedeværelsen i Grenland. Meierikvartalet i Skien sentrum og Porsgrunn Mekaniske Verksted er to store utviklingsprosjekter vi jobber med nå. Sistnevnte forvandles til et levende byområde med moderne boliger og et mangfoldig service- og kulturtilbud.

Som eiendomsutvikler jobber GI kontinuerlig med å utvide eiendomsporteføljen og gjøre Grenland til et attraktivt sted å bo og drive næring. Nye og innovative prosjekter er alltid interessante for oss. Ta kontakt hvis du er på jakt etter en profesjonell og tilstedeværende samarbeidspartner.

 

Se vår Miljøfyrtårn rapport her.

Vi er interesserte i å delta og investere i aktuelle
og spennende eiendomsprosjekter

Start typing and press Enter to search

Start typing and press Enter to search