Bedriftsvegen 64 er et kombinasjonsbygg på 4.600m² bestående av store lagerarealer, kontor og stort uteareal plassert på Kjørbekk. Eiendommen tilbyr mange muligheter for alt fra kontorbrukere og/eller plasskrevende brukere, og passer til en rekke typer virksomheter, store og små.

I dag er det både regionale og lokale leietakere, som driver med blant annet programmering, elektro, varmepumper, kjøreporter, industrikomponenter, verktøymaskiner og bilvask. Eiendommen har god eksponering ut mot Bedriftsvegen.

Standard

Bygget ble originalt oppført på starten av 70-tallet, lagerdelen ble videre utvidet på slutten av 70-tallet og byggets tredje etasje ble påbygd i 1999 med kontorarealer. I dag er bygget tilpasset til de ulike leietakernes bruk. Bygget har flere kjøreporter med enkel tilgang til lagerarealer, ventilasjonsanlegg på deler av bygget og delvis sprinklet lagerarealer.  Utformingen gir bygget god fleksibilitet med muligheter for større og mindre lager- og kontorarealer.

Den store lagerdelen består av lagerareal med opp til 5,5 meter fri takhøyde, og flere mindre arealer fra 100m² til 400m² med lager med lavere takhøyde. Det er i dag tre kjøreporter for mindre varebil og tre større kjørtoerporter for lastebiler. Lagerdelen er fleksibel og kan deles opp i flere seksjoner. Bygget er utformet slik at det mulig å installere flere kjøreporter etter behov.

Kontordelen kan deles opp for flere bedrifter og befinner seg i hovedsak i byggets andre og tredje etasje. Kontorene kan tilpasses for cellekontor eller åpent kontorlandskap.

bedriftsvegen 64

Muligheter

Kjørbekk er et næringsområde hvor det er flere mindre og større bedrifter i et mangfold av sektorer, men hovedvekt innenfor forretning og industri.

Eiendommen er på ca. 10.7 mål midt på Kjørbekk og har et stort utviklingspotensial. Her er det mulighet å utnytte den store tomten til videre utvikling med utvidelse eller totalrenovering av eksiterende bygg, eller en kombinasjon av renovering og utvidelse.

Det er plass til bedrifter som trenger areal med god takhøyde, utearealer og god eksponering. Eiendommen har god parkeringsdekning, med kort vei til kollektivtrafikk, servicefunksjoner og dagligvare.

På Kjørbekk finner man alle de store «Big Box-aktørene» i Norge og store butikkjeder som Megaflis, Maxbo, Biltema, Plantasjen, Jula, Power, Skeidar, Europris, Bertel O. Steen, Spar, Rema 1000, Right Price Tiles, Huseby kjøkken mm. Det er også en rekke større og mindre lokale bedrifter.

Som leietaker hos GI får man god og tett oppfølging. GI har egen driftsavdeling med både teknisk og utførende personell som holder eiendommene i god og effektiv stand. Dette gjør at leietakerne kan fokusere på sine kjerneoppgaver.

bedriftsvegen 64

Beliggenhet/Adkomst

Eiendommen ligger sentralt plassert på Kjørbekk mellom Porsgrunn og Skien. Kjørbekk er et populært område for både stor handel, bil, håndverk og småindustri. Område ligger med gode adkomster fra hele Grenland og øvre Telemark, samt tilgang til kollektivtrafikk.

AREAL

Tomteareal: 10 700 m²
Bygg: 4 600 m²

TYPE LOKALE

Høytlager, lager og kontor

FASILITETER

P-PLASS

Spørsmål vedrørende eiendommen?

Legg igjen ditt telefonnummer eller e-post og vi vil kontakte deg så snart vi har mulighet.

Start typing and press Enter to search

Start typing and press Enter to search