Grenland Næringspark

Grenland Næringspark er en moderne og attraktiv kontorpark med beliggenhet langs hovedveien mellom Porsgrunn og Skien. Byggene har en høy kvalitet i arkitektur, materialvalg og utførelse.

Det er lagt vekt på representative fellesområder med miljøskapende designelementer. Grenland Næringspark har som mål å utvikle og drive en attraktiv næringspark for velrenommerte lokale, landsdekkende og internasjonale virksomheter.

Standard

Høy kvalitet, moderne og estetisk tiltalende bygninger, samt stor grad av fleksibilitet gjør at Grenland Næringspark er en attraktivt lokalisering for solide virksomheter. Det er lagt stor vekt på gode fellesområder med miljøskapende designelementer.

Godt inneklima, lyse og luftige rom, moderne løsninger for miljø og energibesparende tiltak er etablert for å møte fremtidens krav.

Store innbydende inngangspartier møter deg med fellesarealer som er utsmykket med kunst og designmøbler. Mange av virksomhetene har egne balkonger med mulighet for hyggelige pauser med frisk luft. Uteområdene er fint beplantet og fremstår representative gjennom hele året.

Muligheter

Grenland Næringspark tilbyr felles kantineløsning for alle bedrifter i næringsparken. Kantinen ligger lyst og luftig i toppetasjen på Leirvollen 23. Kantinen kan også benyttes til større fellesmøter og presentasjoner. Det er sitteplass til rundt 50 personer og det er mingleområde og muligheter for ståplass. Det er en rekke ulike type kontorlokaler i næringsparken, noe som viser mangfoldet av løsningene som er etablert. Det er stor grad av fleksibilitet i parken.

Beliggenhet/Adkomst

Sentral lokalisering langs hovedfartsåren mellom Porsgrunn og Skien gjør det enkelt å finne frem for besøkende. Det er lagt stor vekt på gode og velorganiserte parkeringsarealer.

Bildegalleri

AREAL

16000

TYPE LOKALE

Kontor

FASILITETER

Ladestasjon
Kantine
Treningsrom
Garderobe
Kollektiv transport
HC
P-PLASS

Spørsmål vedrørende eiendommen?

Legg igjen ditt telefonnummer eller e-post og vi vil kontakte deg så snart vi har mulighet.

Leietakere i Grenland Næringspark:

Start typing and press Enter to search

Start typing and press Enter to search