Velkommen til Melkeveien 13

– Næringslokaler for deg som trenger en god og fleksibel arbeidsplass!

Velkommen til Melkeveien 13

– Næringslokaler for deg som trenger en god og fleksibel arbeidsplass!

Rett ved hovedfartsåren mellom Porsgrunn og Skien finner du attraktive og fleksible kontorlokaler til leie i Melkeveien 13.

Rett ved hovedfartsåren mellom Porsgrunn og Skien finner du attraktive og fleksible kontorlokaler til leie i Melkeveien 13.

I Melkeveien 13 har vi noe for enhver - enten du er nyoppstartet eller etablert selskap med behov for større plass, eller fleksible lokaler. Her får du god standard og strategisk beliggenhet i et kjent næringsområde mellom Skien og Porsgrunn. Avtal visning eller ring for en uforpliktende samtale, så finner vi den perfekte løsning til ditt behov.

Kontaktperson

Tom Henrik Haugland
Markedssjef

E-post: thh@gi.no / Telefon: 900 26 440

Hos oss får du:

Høy servicegrad

Fleksible kontorer

God standard

Godt felleskap

Sentral beliggenhet

Ett kontaktpunkt for alle tjenester

God parkeringsdekning med lademuligheter

Umiddelbar nærhet til kollektivtransport

Felles møteromsfasiliteter

Tilgang til treningsrom

  • Høy servicegrad
  • Fleksible kontorer
  • God standard
  • Godt felleskap
  • Sentral beliggenhet
  • Ett kontaktpunkt for alle tjenester
  • God parkeringsdekning med lademuligheter
  • Umiddelbar nærhet til kollektivtransport
  • Felles møteromsfasiliteter
  • Tilgang til treningsrom

Supert for bedrifter i alle størrelser

Melkeveien 13 et perfekt utgangspunkt for bedrifter med ambisjoner om vekst og suksess. De fleksible lokalene passer utmerket til alt fra gründere til større bedrifter. Melkeveien 13 er eid av GI Eiendom – en lokal fullservice eiendomsaktør. Det betyr at vi tar oss av alt fra utleie, forvaltning, utvikling, prosjektgjennomføring, drift og service, med ett kontaktpunkt for alle tjenester.

Rom for utvikling

Hos oss tilpasser vi lokalene etter dine behov. Her kan du velge mellom alt fra enkle kontorer til større tilpassede arealer. Hvordan de blir seende ut er helt opp til deg – sammen finner vi gode løsninger.
GI Eiendom 3 Melkeveien 11

Velfungerende eiendom

Næringsbygget består hovedsakelig av kontorarealer og lagermuligheter med moderne tekniske anlegg som sørger for effektiv drift, god luftkvalitet og godt inneklima.
I tillegg rommer det flotte fellesarealer og en nyrenovert entré med hyggelige sosiale soner. På utsiden er det fri parkering med over 150 parkeringsplasser og lademuligheter for Melkeveiens leietakere.

I godt selskap

Som leietaker hos oss er du absolutt i godt selskap. Dine nye naboer består av hyggelige ansatte fra små og store virksomheter innenfor helse, automasjon, service, regnskap og reise. I nabobygget finner du Just Padel som gir deg muligheten til å spille padeltennis i flotte arealer.
Bygget ligger i et område hvor det skjer mye spennende utvikling. Nærmeste naboer er bl.a. Gumpens Auto, Bakerverket og Porsbanen hvor det skal utvikles både bolig og næring fremover. Den strategiske beliggenheten gir bedriften enkel adkomst til hele regionen med flere fasiliteter i nærområde.

Leietakere i Melkeveien

After work-aktivitet

Just Padel, som nylig flyttet inn i Melkeveien 11 er den perfekte nabo for deg med sans for moro og mosjon. En sport har sett enorm vekst de siste årene, og det med god grunn, padel er lett å lære seg og utrolig gøy.

Dine nye lokaler?

Med fokus på fleksibilitet og godt miljø legger vi til rette for utvikling i din bedrift. Og husk, vi skreddersyr lokalene etter dine ønsker og behov.
Legg igjen ditt telefonnummer eller e-post og vi vil kontakte deg så snart vi har mulighet.

Start typing and press Enter to search

Start typing and press Enter to search